Enthousiaste typecoach met pit! - omgeving Gouda

Kom jij werken bij de leukste typeschool van Nederland?

Wat zoeken wij in een typecoach?

Typing

Jij kunt zelf ook blind typen met 10 vingers.

Je bent minimaal 2 uur per week beschikbaar over een periode van 12 weken.
Enthousiasme

Je vindt het leuk om met kinderen te werken.

Je straalt enthousiasme uit en kunt kinderen op positieve wijze motiveren.
Travel

Je bent flexibel en kunt zelfstandig op pad.

Je bent zelf in de gelegenheid om op verschillende locaties in omgeving Gouda typelessen te verzorgen.
Proefperiode

Over de vacature

Al ruim 10 jaar verzorgen we met veel plezier typecursussen op verschillende scholen door heel Nederland en vanwege toegenomen drukte zijn we op zoek naar typecoaches die het leuk vinden om kinderen te begeleiden bij het blind leren typen. Geen saaie boekwerken die moeten worden overgetypt, maar gave interactieve typeprogramma’s waardoor het leuk is om blind te leren typen! Het voordeel van leren typen bij Het Typelokaal is dat de cursus slechts 12 weken duurt, waardoor de kinderen gemotiveerd blijven en in een korte periode het automatisme van blind typen te pakken krijgen.

Wat ga je doen als typecoach?

Als typecoach verzorg je de typecursussen voor 1 of meerdere klassen (afhankelijk van je beschikbare uren). Bij Het Typelokaal maken we gebruik van een digitaal typeprogramma waardoor er weinig voorbereiding nodig is en je de kinderen tijdens de les op interactieve wijze begeleidt bij het blind leren typen. In twaalf weken leer je de leerlingen een vaardigheid waar ze levenslang profijt van hebben.

Een middag (of ochtend) van een typecoach...

Het is 14.00 uur, de les is voorbereid en je hebt zin om de vrolijke groep met kinderen weer te zien! Vandaag staat de derde les op het programma, een pittige maar belangrijke les voor de kinderen. Je zorgt ervoor dat het lokaal er helemaal netjes uit ziet en dan is het zover, de eerste kinderen lopen binnen en hebben hun chromebook mee. “Goedemiddag! Hoe was jullie dag? Hebben jullie er een beetje zin in?” Na een praatje over de dag zelf gaan we aan de slag met de derde les. Je legt de letters uit die horen bij de derde les en vervolgens gaan de kinderen aan de slag met de oefeningen. Jij helpt de kinderen en checkt of iedereen netjes blind aan het typen is. De tijd vliegt voorbij en het was weer een waardevol uurtje, wat een vooruitgang boeken de kinderen! Kids blij, typecoach blij! Wat wil je nog meer?!


De perfecte baan voor enthousiaste toppers die blij worden van het werken met kinderen!

Wat bieden wij?

Salaris

Vergoeding van €35,00 per lesuur

Met veel flexibiliteit in uren.

Gezellig team van typecoaches

Open cultuur met ruimte om jezelf verder te laten groeien.

Bag

Een interactief en digitaal lesprogramma

Waar iedereen gemakkelijk mee kan werken.

Solliciteer nu op deze leuke vacature!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten over de rol van typecoach? Klik dan op de knop om direct te solliciteren. Vul je gegevens in op het sollicitatieformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.