Gratis download: Blind leren typen in 12 weken → van beginner tot pro

Wil je jouw kind leren typen als een pro zonder vast te zitten aan bepaalde tijden?

Ontdek: 

  •  Waarom blind typen zo belangrijk is

  •  Hoe jij je zoon/dochter klaarstoomt voor de middelbare school

  •  Hoe een typecursus niet alleen leerzaam maar ook leuk kan zijn

  •  Waarom blind typen een vaardigheid voor het leven is

  •  Onze handige tips

  •  Hoe jouw kind in slechts 12 weken leert typen als een pro


50%
Je bent er bijna!
Waar kunnen we hem naartoe sturen?
Je gegevens zijn veilig.
Download hier
"Ik vond het heel erg leuk! Na jaren op mijn eigen manier typen, heb ik nu eindelijk het echte blind typen geleerd. Bedankt voor de positieve feedback.” 


Saskia Peters

"Ik vond het een hele leuke manier om blind te leren typen. Het waren ook leuke en leerzame teksten.”


Thije Kuipers

"Ik vond de typecursus erg leerzaam. Ik ben blij dat ik het nu goed kan, want het is ook belangrijk voor de middelbare school.”


Maxim Ankersmit
Snelste typer 2023

Een vaardigheid die je nooit meer verleert! Niet alleen op school maar ook tijdens de studie, loopbaan en carrière heb je er enorm veel profijt van! 

Dit is waarom blind leren typen zo belangrijk is

Je kind blind leren typen is van groot belang. Dit zorgt niet alleen voor meer focus tijdens uitleg op school, maar maakt het ook mogelijk om taken vlotter af te ronden. Het is een waardevolle vaardigheid die een mooie basis legt voor een soepele overgang naar de middelbare school, waar digitaal werken steeds meer een standaard wordt. In onze moderne digitale wereld, waar computers en apparaten onmisbaar en niet meer weg te denken zijn, is de vaardigheid van snel en foutloos blind typen van onschatbare waarde.


Bij Het Typelokaal begrijpen we hoe cruciaal deze vaardigheid is en staan we klaar om je kind hierin te begeleiden. Een groot voordeel is dat je als ouder ook gratis mee kan doen met de cursus. Een echte win-win situatie dus!


Leer blind typen op een effectieve manier


Bij ons leert jouw kind op een effectieve wijze typen. De oude methode van typecursussen slaat niet meer aan bij kinderen. Zoals onze eigenaar Sabine Talsma het verwoordde: "Toen mijn eigen kinderen in groep 7 zaten, moesten ze blind leren typen op de ouderwetse manier. Ze moesten namelijk een heel boekwerk overtypen. Deze cursus was heel saai en demotiverend. Dat kan toch veel beter dacht ik?!" 


Wij begrijpen dat blind leren typen als een spel juist te veel afleiding kan veroorzaken. Daarom hebben wij een cursus ontwikkeld die de juiste balans weet te vinden tussen boeiend leren en effectief concentreren, waarbij de focus behouden blijft. 

 Stap voor stap worden de leerlingen uitgedaagd om foutloos en snel te leren typen terwijl ze kijken naar het beeldscherm, en niet naar het toetsenbord.

Wil jij ook dat jouw kind in 12 weken blind leert typen als een echte pro?

50%
Je bent er bijna!
Waar kunnen we hem naartoe sturen?
Je gegevens zijn veilig.
Download hier