Door corona moesten we online thuis blind leren typen. Gelukkig ging dat prima. De uitleg van Het Typelokaal is duidelijk en je weet precies wat je moet doen. Nu zit ik op de middelbare school en omdat we laptoponderwijs hebben gebruik ik elke dag wat ik heb geleerd en ben ik veel sneller klaar met mijn huiswerk.

Else de Groot
Lyceum De Grundel in Hengelo

Als kind heb ik nooit geleerd om blind te typen. Tijdens mijn studie en mijn werk heb ik vaak genoeg gedacht om een cursus te doen, maar het is er nooit van gekomen. Toen de typecursus van Het Typelokaal bij ons op school werd aangeboden, vond ik dat ik die kans niet mocht laten lopen. Ik ben erg blij dat ik mijn diploma heb gehaald en ik weet zeker dat ik er veel profijt van ga hebben.

Corine Koops
Leerkracht groep 7/8 Basisschool Bonifatius